Barbecue
Xantos

Technische gegevens

Afmetingen
760x720x900 mm (lxbxh)
Grilloppervlak
540 x 540
Branders
2 branders
Gassoort
propaangas
Vermogen
9,0 kW
Downloads

Neem contact op
Xantos

Eigenschappen

De unieke Xantos gasbarbecue heeft uitstekende bakeigenschappen door de optimale warmte-verdeling en de heteluchtstromen die ontstaan in de winddichte bak. Door de hoge temperatuur schroeit vlees gelijkmatig dicht en laat na enkele seconden weer los van het rooster. Invetten van de roosters is hierdoor niet nodig.

Energiezuinig en groot rendement

De Xantos gasbarbecue is dankzij het gesloten brander systeem en de opslag van warmte energiezuinig en beschikt over een groot rendement. De Xantos gasbarbecue is praktisch ongevoelig voor windinvloeden door de winddichte bak.

Eenvoudig schoonmaken

De Xantos gasbarbecue is voorzien van makkelijk verwijderbare roosters. De hoge temperaturen in de winddichte bak zorgen naast barbecuegemak ook ervoor dat vet verbrand en de bak makkelijk te reinigen is na gebruik.

Veilig in gebruik

De twee branders zijn afzonderlijk regelbaar, voorzien van thermische beveiliging en automatische ontsteking. De Xantos gasbarbecue heeft een volledig roestvaststalen frame met 4 verwijderbare poten wat transport vergemakkelijkt.

Details

Poten

Poten

De vier solide poten zijn gemakkelijk te verwijderen voor transport.

Bedieningspaneel

Bedieningspaneel

De Xantos gasbarbecue is voorzien van twee afzonderlijk bedienbare branders.

Roosters

Roosters

De solide roestvast stalen roosters schroeien het vlees in een mum van tijd dicht en hoeven hierdoor niet ingevet te worden.

Interesse in de Xantos?

Neem contact op